kayhan.ir

کد خبر: ۸۳۵۰۶
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۸
آیت‌الله صافی گلپایگانی:

تکریم حضرت خدیجه(س) تعظیم و تکریم دین اسلام است

استاد درس خارج حوزه گفت: امروز خطبا و وعاظ حوزه‌های علمیه، باید بر روی منابر و کرسی‌های درس و علم‌آموزی خود نسبت به تبیین شخصیت این بانوی مکرم اسلام عنایت ویژه‌ای داشته باشند.




به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید در دیدار با اعضای هیئت علمی همایش ملی «صدف کوثر» خاطرنشان کرد: حضرت خدیجه(س) به عنوان یکی از سه شخصیت ممتاز صدر اسلام هستند که به همراه حضرت علی(ع) و حضرت رسول اکرم(ص) بودند و ما وظیفه داریم با برپایی نشست‌ها، همایش‌ها و کنگره‌ها، شخصیت فداکار، ایثارگر و خدمت‌رسان این بانوی مکرم اسلام را به همگان معرفی نماییم. وی بیان داشت: هر چه بگوییم و هر چه انجام دهیم  نتوانسته‌ایم شایستگی، جایگاه و مقام و منزلت این بانوی فداکار بزرگ جهان اسلام  را بیان کنیم، چرا که حضرت خدیجه(س) از همه مال و دارایی خود به منظور خدمت به اسلام و ترویج و گسترش آن گذاشت و ما برای تبیین شخصیت این بانوی مکرم اسلام هیچ اقدام درخور شأنی انجام نداده‌ایم و من تشکر می‌کنم از آقایان و شخصیت‌هایی که متوجه خلأ مهم شدند و تصمیم به برپایی چنین همایش عظیمی را گرفته اند.
آیت‌الله صافی گلپایگانی تأکید کرد: در مورد شخصیت ام‌المومنین حضرت خدیجه(س) هر چه بگوییم  و هر چه بنویسیم برای جامعه بشری آموزنده و نقش هدایتگری دارد، امروز خطبا و وعاظ حوزه‌های علمیه، باید بر روی منابر و کرسی‌های درس و علم‌آموزی خود نسبت به تبیین شخصیت این بانوی مکرم اسلام عنایت ویژه‌ای داشته باشند؛ چرا که در صدر اسلام حرکت عظیم اسلامی و اشاعه دین توحیدی بر عهده این سه نفر بود و نباید از این مهم غافل باشیم.
استاد درس خارج حوزه ادامه داد: هر چه بیشتر کار کنیم بدون تردید عظمت رسالت الهی پیامبر(ص) را اشاعه داده‌ایم و عظمت و فداکاری تلاش‌های مجاهدانه حضرت خدیجه را به منصه ظهور کشانده‌ایم.
این مرجع تقلید با بیان اینکه تکریم حضرت خدیجه(س) تعظیم و تکریم دین مبین اسلام است، تصریح کرد: اعضای هیئت علمی این همایش ارزشمند، باید با شناسایی آثار و کتبی که به شخصیت حضرت خدیجه پرداخته‌اند، نسبت به جمع‌آوری و معرفی آنها اهتمام جدی داشته باشند. هر چه به سیره علمی و عملی حضرت خدیجه(س) بپردازیم، بدون شک به ابعاد مختلف دین اسلام پی خواهیم برد و این موجب می‌گردد، رشته‌های مختلفی در راستای برپایی این همایش ملی به وجود آید که از جمله می‌توان به شخصیت و جایگاه زن در اسلام و یا وظایف زنان در اسلام اشاره کرد. وی اظهار داشت: مجموعه‌ها و مراکز علمی به ویژه حوزه‌های علمیه باید آنگونه که در شأن حضرات معصومین و ائمه اطهار(ع) می‌باشد، نه به صورت یک مورد در سال، بلکه در طول سال برنامه‌های مفصلی پیرامون معرفی حضرات معصومین(ع) داشته باشند و آنگونه که سزاوار است به دنیا معرفی کنند؛ چرا که دنیا خوب می‌شنود و خوب می‌فهمد؛ بنابراین باید جدی و پرتلاش وارد این عرصه شویم.